Index Vakbarát Hírportál

Lázár János az életét kockáztatja Orbán Viktor mellett

2024. január 2., kedd 06:24

Orbán Viktor miniszterelnök feltöltött egy rövid videót közösségi oldalára, melyben az utazástervező alkalmazás, Andris és a mellette ülő, az életéért aggódó Lázár János építési és közlekedési miniszternek akarja bebizonyítani, hogy nem lépte túl a megengedett sebességhatárt.

Orbán Viktort a Waze utazástervező Andris néven ismert magyar hangja üdvözli, majd megkérdezi: „a volán mögött Viktor Fittipaldi?” (utalva Emerson Fittipaldi autóversenyzőre).

Lázár János az út elején aggodalmának ad hangot „Jézus Máriám! Ha ezt túlélem” felkiáltással. A miniszter a későbbiekben is félve figyeli Orbán Viktor vezetési stílusát, és arra figyelmezteti a miniszterelnököt, tartsa be a sebességhatárt – szerinte ugyanis kicsivel túllépte.

Meglátod, hogy forgalomban is tudok vezetni, nem csak üres autópályán

– mondja a kormányfő az építési és közlekedési miniszternek, aki szerinte csak rossz szögben ül, ezért rosszul látta a sebességmérőt.

Lázár János erre megjegyzi, hogy az életét kockáztatja azzal, hogy beült Orbán Viktor mellé. Andris, az utazástervező sem érzi magát biztonságban, és a videó slusszpoénjaként megkérdezi, kiszállhat-e az autóból.

Rovatok