Index Vakbarát Hírportál

Őrizetben szexuális erőszak miatt

2024. január 10., szerda 15:06

Egy törökszentmiklósi férfit vettek őrizetbe a rendőrök szexuális erőszak elkövetésének megalapozott gyanújával.

Az adatok szerint egy 26 éves, törökszentmiklósi férfi 2024. január 6-án hajnalban, Törökszentmiklóson követni kezdett egy kerékpárral munkába tartó fiatal nőt. Miután utolérte, fellökte, nem engedte felállni, majd szexuálisan közösülni próbált vele – írja a police.hu.

A férfit megzavarták a cselekmény közben, így menekülőre fogta és eltűnt a helyszínről.

A rendőrök később azonosították a feltételezett elkövetőt, és előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon. A szexuális erőszak bűntette miatt gyanúsítottként kihallgatott férfit ezután őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”

Rovatok