Index Vakbarát Hírportál

Kigyulladt, majd felrobbant egy tatabányai férfi háza, mindene odaveszett

2024. január 15., hétfő 06:58

Kigyulladt egy tatabányai ház vasárnap. A lángokat egy hatalmas robbanás is kísérte, mikor a tűz elért egy gázpalackot. Az itt lakó férfi két éve építette a házat, most pedig mindene odalett. A szomszédok videóra vették a tragédiát.

A tűzoltókat a szomszédok értesítették, akik már a helyszínen voltak a detonáció bekövetkeztekor. A lángok nagyon gyorsan terjedtek.

Az épület teljesen leégett, szinte semmi nem maradt belőle. Az itt lakó férfi két éve költözött a kertvárosi telekre; most saját maga építette otthona romjain sétálva nyilatkozott az RTL Híradónak.

Az eddigi munkám oda. Két év... hazajöttem a munkából, ahogy tudtam, csinálgattam az én igényeim szerint, hogy élhető legyen. 15 perc alatt végignézni, ahogy odavan, azért nem könnyű

– mondta.

A munkában lévő férfit a szomszédok hívták fel azzal, hogy ég a háza. Úgy véli, elektromos zárlat okozhatta a tragédiát.

A bajba jutott férfi most ismerősöknél húzza meg magát. Az önkormányzattól hétfőn kap egy lakást, ahol addig marad, amíg az új háza el nem készül. Ehhez anyagi segítségre és építőanyagokra is szüksége lesz.

Aki segítene neki, az az RTL oldalán megadott számlaszámon teheti meg.

Rovatok