Index Vakbarát Hírportál

Verekedő garázdákat keres a rendőrség Kőbányán

2024. január 17., szerda 14:09

Két elkövetőt már megtaláltak, kettőt viszont még keresnek a hatóságok.

A BRFK X. Kerületi Rendőrkapitánysága csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen – írja a police.hu.

2023. szeptember 10-én, a X. kerületi Bányató és Tavas utca kereszteződésénél a négy férfi előzetes szóváltása tettlegességig fajult.

Két elkövetőt már sikerült elfognia a rendőröknek, kettőt viszont még mindig keresnek.

Az egyik ismeretlen férfi erős testalkatú, szakállas, kopasz. A bűncselekmény elkövetésekor fekete pólót és melegítőnadrágot, illetve a verekedés előtt fekete baseball sapkát viselt.

Társa vékony testalkatú, a bűncselekmény elkövetésekor fehér pólót, szürke nadrágot, fehér cipőt, valamint fekete-fehér baseball sapkát viselt. A férfinál egy kisméretű táska is volt, a felsőtestén átvetve.

A X. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható két férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Rovatok