Index Vakbarát Hírportál

Egy falba vájt titkos rejtekhelyen fogták el a sorozatbetörőt Pest vármegyében

2024. január 19., péntek 13:38

Egy tetőtéri zugban bujkált egy régóta keresett férfi. A nagykátai és a Pest vármegyei rendőrök január 12-én sikeresen elfogták a 44 éves gyanúsítottat, amiről egy videót is megosztottak.

Betörések miatt vettek őrizetbe egy férfit, aki már régóta bujkált a hatóságok elől. A 44 éves elkövetőhöz a gyanú szerint két betörés köthető – közölte a police.hu.

Tavaly júliusban – egyelőre ismeretlen társaival – egy ecseri telephely irodájából vitt el egy 5 millió forintot tartalmazó páncélszekrényt. Szeptemberben pedig egy fővárosi áruház egyik irodahelyiségében téptek ki a falból és vittek el egy széfet a benne lévő mintegy 12 millió forinttal.

A férfit január 12-én egy tetőtéri zugban, a tető és a falak között kialakított tárolóban elrejtőzve találták meg a nagykátai és a pest vármegyei rendőrök.

Mint írták, a férfi nem tett vallomást, tagadta a bűncselekményeket, és panaszt tett a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen is. A további eljárás lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik vele szemben – tudatta a rendőrség.

Rovatok