Index Vakbarát Hírportál

A rendőrség közzétette az újpesti halálos tömegbalesetet okozó férfi fotóját

2024. január 24., szerda 13:44

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Molnár Pétert, aki a gyanú szerint súlyos közúti balesetet okozott Újpesten, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. A hatóságok segítséget kérnek a férfi felkutatásához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki a férfi ellen, aki hétfő este Újpesten, a Rózsa utcában három autóba és egy buszba rohant bele, majd elmenekült a helyszínről. A balesetben lánya szeme láttára halt meg egy 45 éves újpesti férfi.

A rendőrök hangsúlyozzák, hogy Molnár Péter feltehetően segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről, anélkül, hogy meggyőződött volna a sérültek állapotáról. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik – írta a police.hu.

A hatóságok hajtóvadászatot indítottak a súlyos közúti balesetet okozó sofőr ellen, most pedig egy fotót is közzétettek az elkövetőről,

 miután a felkutatására tett intézkedések egyelőre nem vezettek eredményre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya kéri, hogy aki Molnár Péter tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Rovatok