Index Vakbarát Hírportál

Megdöbbentő részleteket közöltek a Thököly úti gyilkosságról

2024. január 29., hétfő 09:46

Megöltek egy 66 éves férfit szombat este, miután dulakodás alakult ki Budapest VII. kerületében, a Thököly úton egy kisvendéglő előtt. Az áldozatot egy taxi elé lökte a férfi, aki elmenekült a helyszínről. A rendőrség jelenleg is keresi az elkövetőt. A helyiek szerint azért nem figyeltek fel a történtekre, mert a hangos veszekedés egy megszokott jelenség a környéken.

Ahogy az Index beszámolt róla, szombat este emberölés történt a főváros VII. kerületében.

A rendőrség január 27-én, 21 óra 40 perckor kapott egy bejelentést, hogy Budapest VII. kerületében, a Thököly úton egy kisvendéglő előtt kialakult dulakodásban egy férfi az úttestre lökött egy másikat, akit elütött egy autó. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.  

Emberölés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást.

A rendőrök jelenleg is keresik az elkövetőt, aki elmenekült a helyszínről. 

A RTL Híradó úgy tudja, hogy a vendéglőből este fél tíz után küldték ki az embereket, miután záráshoz készülődtek. A két férfi az ajtóban kezdett dulakodni, majd a 66 éves áldozatot egy taxi elé lökte az elkövető. A sofőr a Keleti pályaudvar felé tartott, de nem tudta elkerülni a gázolást.

A helyszínelés sokáig tartott, így a temetkezési vállalat emberei csak órákkal később vihették el a férfi holttestét. A csatorna úgy tudja, hogy a két férfi nem ismerte egymást. A nyomozók ekkorra több embert is kihallgattak. A környéken élők közül sokan nyilatkoztak úgy, hogy nem látták a gázolást. Mint mondták, a hangos veszekedés és kiabálás annyira megszokott, hogy már ki sem néznek az utcára.

A balesetet később homokkal próbálták meg eltüntetni, de még vasárnap délelőtt is látszódtak a gázolás nyomai. A tragédia miatt a Thököly úti vendéglő sem nyitott ki a szokott időben.

Rovatok