Index Vakbarát Hírportál

Kubatov Gábor durva kampányra számít

2024. január 29., hétfő 18:59

Durva hangnemű, amerikai típusú választási kampányra számít idén Kubatov Gábor. A Fidesz alelnöke szerint a listás választási rendszer visszaállítása a fővárosban azért jó, mert jobban visszatükrözi a választói akaratot.

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke, országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, olyan durva hangnemű kampányra számít, amely az Egyesült Államokra jellemző.

Szerinte az igazságot mindenkinek el kell mondani, és a szembesítő kampányokkal csak az a baj, ha nem tényszerűek.

A műsorban arról is beszélt, hogy

Mint megírtuk, Kubatov Gábor korábban vérlázítónak nevezte, hogy felmondta a szerződést a Ferencvárosi Torna Clubbal az állami tulajdonú Mahart Passnave Kft. Erről közben kiderült, hogy Lázár János keze van a dologban.

Ezzel kapcsolatban a FTC elnöke most azt mondta, bíróságra viszik az ügyet, mert nem tartja túl sportszerűnek a lépést, különösen úgy, hogy a hároméves szerződésükből még csak fél év telt el.

Kubatov Gábor azt kéri, hogy állítsák vissza a szerződést a hároméves időtartamra, teljes összegre, mert a költségvetésükből ez az összeg hiányzik. Hozzátette, nem fog megsértődni, ha a szerződés lejártával azt már nem fogják meghosszabbítani.

Rovatok