Index Vakbarát Hírportál

Óriásit megy a TikTokon Orbán Viktor kolbászos története

2024. január 29., hétfő 15:58

Ismét a miniszterelnökről osztott meg egy régi történetet Fodor Gábor. A Fidesz alapítója, későbbi SZDSZ-es politikus ezúttal Orbán Viktor TikTok-csatornáján jelentkezett be.

Ahogy az Index beszámolt róla, Fodor Gábor volt oktatási és környezetvédelmi miniszter nemrég a Mozgástér blognak beszélt arról, hogy egyetemi évei alatt több későbbi fideszes politikus joghallgatóval dolgozott.

Orbán Viktorról elmesélte, hogy egyetemi évei alatt alkalmi munkákkal tartotta el magát. Mint mondta, a miniszterelnök kedvence akkor a csirkepakolás volt, de vállalt takarítást és újságpakolást is. A cikk megjelenése után a miniszterelnök is megerősítette Fodor Gábor állítását.

Fodor Gábor hangsúlyozta, habár 1993-ban kivált a Fideszből, azonban a párt tagjaihoz fűződő barátságát ez sem tudta megtörni. A politikus Orbán Viktor legújabb TiktTok-videójában is szerepelhetett.

Egykori barátságukról egy régi történetet is megosztott. Orbán Viktor Zalaegerszegen volt katona, így ha Budapestre utazott, Fodor Gábor szállásolta el otthonában. Az egykori Fidesz-alapítónak volt egy Rusztem nevű „fenevad kutyája″, így sűrűn bezárta az állatot, ha a miniszterelnök vendégségbe érkezett. A videó szerint egyszer ugatásra és kiabálásra lett figyelmes, így inkább visszafordult.

A kutya kiszabadult, és a konyhába rontott, ahol a későbbi miniszterelnök kolbásszal a kezében készült reggelizni

– idézte fel a történetet.

Hozzátette, hogy miniszterelnök jól reagált, ugyanis az előtérbe dobta a kolbászt. A kutyának így sikeresen elterelte a figyelmét, ameddig behúzta az ajtót.

Rovatok