Index Vakbarát Hírportál

Eltűnés miatt keresi a rendőrség a fiatalkorú Balogh Beatrix Editet

2024. február 1., csütörtök 16:22

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 16 éves lány megtalálásában, aki Szegeden tűnt el. A lány január 25-e óta nem ment haza és nem adott életjelet magáról.

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 16 éves lány megtalálásában.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Balogh Beatrix Edit eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 16 éves lány 2024. január 25-én szegedi lakóhelyére nem tért haza, azóta életjelet nem adott magáról.

Balogh Beatrix Edit 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja középhosszú, szőkésbarna, szeme kék. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Rovatok