Index Vakbarát Hírportál

Megölte hároméves kislányát a jászszentandrási édesanya

2024. február 2., péntek 06:34

Egy édesanya meggyilkolta hároméves kislányát, majd magával is végzett Jászszentandráson. A gyilkosság hátterében a kislány szülei között kialakult gyermekelhelyezési vita állhatott.

A könyvtárosként dolgozó negyvenéves nő egyedül nevelte a kislányt, korábbi élettársa – a lány édesapja – csak a láthatás idejére vitte őt magával. Az RTL Híradónak nyilatkozó szomszédok úgy gondolják, a nő attól félt, hogy a férfi el akarja venni tőle a gyereket.

A környéken mindenki rendes embereknek ismerte a párt, akik között a kislány születése után alakult ki az egyre fokozódó feszültség.

A szomszédok beszámolója szerint az apa múlt pénteki látogatásakor hatalmas veszekedés alakult ki. A nő gázspray-vel és késsel támadt a férfira, aki ennek ellenére továbbra is újra és újra megjelent a háznál.

A tragédiát követően a nő holttestére a kádban találtak rá. Az RTL Híradó úgy tudja, a kislány halálát fulladás okozta. A vármegyei rendőr-főkapitányság – emberölés elkövetése miatt – büntetőeljárást indított az ügyben.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Rovatok