Index Vakbarát Hírportál

Megszólalt Bagdy Emőke a fia elvesztéséről

2024. február 4., vasárnap 17:07

Elvenni azt, aki a húsom, vérem, sejtemből van, magzatom, testemből test. Ez semmihez sem fogható fájdalom – így fogalmazott fia elvesztéséről Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus.

„Ez hihetetlen csapás. Elvenni azt, aki a húsom, vérem, sejtemből van, magzatom, testemből test. Ez semmihez sem fogható fájdalom. Erről még beszélni is... belerezdül minden testrészem” – így beszélt a Tények Plusz műsorában fia elvesztéséről Bagdy Emőke.

Ahogy azt korábban megírtuk, október végén több késszúrással megölték Bagdy Emőke fiát az Egyesült Államokban. Akkor a pszichológus úgy fogalmazott, hogy szerinte tőrbe csalták, és nem igaz a tettes állítása, amely szerint önvédelemből szúrta meg többször a mélyen hívő, 53 éves Császár Zsoltot.

„Belerezdül minden testrészem”

Ezt követően Bagdy Emőke visszavonult, a tragédia feldolgozását a professzor a lányával, Császár-Nagy Noémival kezdte el. „Mivel ők az élet tiszteletét tartják a legfontosabbnak, ezért a néhai Császár Zsolt gyászszertartásával kezdődött a munka.”

Azt hiszem, rajtam és Noémin is túltevő segítő ember volt a maga teológiai szolgálatában. Ez hihetetlen csapás. Elvenni azt, aki a húsom, vérem, sejtemből van, magzatom, testemből test. Ez semmihez sem fogható fájdalom. Erről még beszélni is… belerezdül minden testrészem.

Majd a riportban arra is kitért, hogy a gyászfeldolgozás nála és a lányánál másképpen zajlik: „előbb-utóbb szeretetvesztésbe kerülünk, tragédia ér minket, de rejtélyes csatornákon keresztül visszakapjuk azt, amit mi másoknak adtunk, szeretetet”.

Rovatok