Index Vakbarát Hírportál

Iványi Gábor támogatja az MSZP összefogás-kezdeményezését

2024. február 5., hétfő 16:52

Kunhalmi Ágnes hétfő reggel Iványi Gáborral, a Magyarországi Evangélikus Testvérközösség, valamint az Oltalom Karitatív Egyesület elnökével beszélgetett annak kapcsán, hogy a lelkész támogatja az ellenzéki összefogást, amelyet az MSZP kezdeményez.

Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő, az MSZP társelnöke Facebook-videón beszélgetett Iványi Gábor lelkésszel, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség, valamint az Oltalom Karitatív Egyesület elnökével az ellenzéki pártok együttműködésének, összefogásának fontosságáról, továbbá az MSZP ennek érdekében indított aláírásgyűjtő kampányáról.

Iványi Gábor elmondta, hogy támogatja az MSZP kezdeményezését, itt az ideje az összefogásnak, hiszen az ország jövője, valamint utódaink számára egy boldogabb világ megteremtése a tét.

„Azt kell sugallni, hogy van tartalék ebben az országban, Európának is kell üzenni. Ezért kell együtt elindulni, hogy bár különfélék vagyunk, de abban egyetértünk: Európa a közös hazánk. Azok az értékek, amelyek alapján minket felvettek hajdan, és amire akkor önként igent mondtunk, ezek az értékek még mindig megvannak” – fogalmazott Iványi Gábor.

Rovatok