Index Vakbarát Hírportál

Százezer forintos cipőt villantott a kormányülésen Szijjártó Péter

2024. február 5., hétfő 12:26

A külügyminiszter közösségi oldalán mutatta meg, hogy egy százezer forintba kerülő szürke sportcipőben vesz részt a kihelyezett kormányülésen.

„Más, mint Budapesten:) Kihelyezett kormányülés” – ezzel a felütéssel posztolta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, hogy ő is részt vesz a Sopronbánfalván tartott kihelyezett kormányülésen.

Ahogyan arról elsőként beszámoltunk, a kihelyezett kormányülés vasárnap vette kezdetét, és egészen kedd estig tart.

A kormányülés témáiról és eredményeiről eddig nem szivárogtak ki hírértékű információk, de Szijjártó Péter a posztjában több képet is megosztott arról, hogy milyen lezseren vett részt a kormányzati elvonuláson. Elveti a formális öltözködés szabályait, öltöny helyett farmert és fehér pólót visel.

A külügyminiszter azt is fontosnak tartotta, hogy megmutassa, milyen sportcipőben van a kormányülésen. A cipő ha külön bejegyzést nem is, de egy helyet a külügyminiszter galériájában mindenképp érdemelt. Sikerült beazonosítanunk, hogy pontosan milyen sportcipőről van szó.

Szijjártó Péter lábbelije egy Jordan 1 Retro High OG, amit most százezer forintért meg is vásárolhatunk, ha nekünk is elnyerte a tetszésünket.

Tavaly ősszel derült ki, hogy a külügyminiszter szereti a sneakereket. Akkor hetvenötezer forintért vásárolt cipőt, és azt mondta, hogy mindig készpénzzel fizet.

Rovatok