Index Vakbarát Hírportál

Újabb helyszínekkel bővült a BudapestGO

2024. február 9., péntek 11:55

Az új fejlesztés főleg a főváros és az agglomeráció között ingázókat érinti. Ezáltal már csaknem 200 településen lehet utazást tervezni a BKK alkalmazásában, amelyben a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz járatai is megjelennek.

További helyszínekkel bővült a BudapestGO-ban elérhető címek listája, így már csaknem 200 településen lehet utazást tervezni a BKK alkalmazásában – tudatta pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Összesen 192, Budapest vonzáskörzetében lévő településről lehet utazást tervezni. A MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz járatai is valós időben megjelennek az alkalmazásban, továbbá a háztól házig történő tervezéshez szükséges gyalogos közlekedés útvonalát is pontosan megjeleníti az applikáció.

Az új fejlesztéssel napi több százezer, a főváros és az agglomeráció között ingázó ügyfél számára válik elérhetővé a háztól házig tervezés az alkalmazásban, írták a közleményben.

Átlagban havi 1,2 millió az alkalmazást aktívan használók száma, 1,8 millióan regisztráltak eddig, és több mint 4,4 millióan töltötték le a BudapestGO-t. Az alkalmazásban havonta 4 millió, a bevezetése óta pedig összesen 60 millió útvonalat terveztek a közösségi közlekedők.

A most kétéves alkalmazás 21 pályázat közül elnyerte az Év Applikációja díjat a Magyar Marketing Szövetség által hirdetett Év Honlapja pályázat keretében.

Rovatok