Index Vakbarát Hírportál

Magyar Péter ezúttal Tiborcz Istvánnak is üzent

2024. február 13., kedd 11:42

Magyar Péter, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje ezúttal Rogán Antalnak és Tiborcz Istvánnak üzent a közösségi oldalán. Bejegyzésében több kérdést is intézett a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterhez és a miniszterelnök vejéhez.

Az egykori igazságügyi miniszter, Varga Judit volt férje a hétvégén interjút adott a Partizánnak, amiben arról beszélt, szerinte mi állhat Novák Katalin és Varga Judit lemondása mögött. Mindemellett bírálatot fogalmazott meg a kormány működését és kommunikációját illetően.

Magyar Péter azóta több bejegyzést is közzétett a Facebook-oldalán, kedd délelőtt azonban Rogán Antalnak, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszternek, valamint Tiborcz Istvánnak, Orbán Viktor miniszterelnök vejének üzent.

Varga Judit volt férje a kabinetiroda vezetőjének azt írta, hogy „sokszor sokkal tökösebb csávónak tűnt”, és arról kérdezte, hogy miért hallgat, miért nem tart évek óta sajtótájékoztatót.

Tiborcz Istvánnal kapcsolatban Magyar Péter azt írta, hogy a miniszterelnök veje „igazán tehetséges ember, hiszen 37 évesen 100 milliárdjai vannak”, valamint szállodák, bank, állami ingatlanok és irodaházak tulajdonosa.

„Mi a titkod? Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget, és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok” – fogalmazott Magyar Péter.

Tiborcz István a Magyar Hangnak reagált a bejegyzésre: 

„Ahogy eddig is, így most is állok az Ön és a sajtó rendelkezésére a gazdasági tevékenységem és társadalmi szerepvállalásommal kapcsolatban. De ahogy korábban, a jelenben sem szeretnék politikai csatározások résztvevője lenni. Vannak olyan emberek, akik a gazdasági életből kikerülve politikai hatalmat akarnak szerezni, és vannak azok, akik a gazdasági életben igyekeznek értéket teremteni az építészeti örökségünk megmentésével és munkahelyek teremtésével. Nem vagyunk egyformák”.

Rovatok