Index Vakbarát Hírportál

Halálos baleset történt az M1-es autópályán

2024. február 16., péntek 11:32

Baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a lébényi szakaszon, egy ember meghalt. A pálya korábban lezárt szakaszán már továbbengedik a több kilométeres feltorlódott kocsisort.

Baleset miatt korábban lezárták az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalát Lébénynél – írja az MTI.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy Kimle térségében több gépjármű ütközött össze, és a balesetben egy ember meghalt.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 151-es kilométernél elkezdték tovább engedni a több kilométeres kocsisort, de a rendőrség a 142-es jelű Lébény csomópontban letereli az arra autózókat.

Az Útinform tájékoztatása szerint a 44-es főúton, Lakitelek térségében munkavégzés folyik. A 30-as kilométernél csak a fél útpálya járható.

A 67-es főúton, Látrány elkerülő szakaszán két jármű ütközött össze. A 87-es kilométernél a Balaton felé vezető pályaoldalt lezárták, a forgalmat Visz felé terelik.

A 74-es főúton, Magyarszentmiklós térségében két személyautó frontálisan ütközött össze. A 12-es kilométernél a forgalmat megállították.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, a Csanádpalota határállomás előtt az erős tranzitforgalom miatt 5 kilométeres a kilépő kamionsor.

Északi határfolyónk az Ipoly áradása miatt a Nógrád vármegyei Őrhalomnál, a határhídhoz vezető utat, illetve Drégelypalánk és az országhatár közötti utakat lezárták. Kerülni Balassagyarmat vagy Hont felé lehetséges.

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében a Sajó áradása miatt lezárták a Sajókaza és a 26-os főút közötti utat, a Tiszacsege és Ároktő közötti utat, valamint a Kesznyéten és a Sajóörös közötti utat.

Csongrád-Csanád vármegyében, a Tisza magas vízállása miatt a Csépa és Csongrád közötti összekötő utat mindkét irányból lezárták. A folyón lévő pontonhíd sem üzemel, kerülni a 451-es főúti Tisza-híd felé lehet.

Frissítés: 

Újabb közúti közlekedési baleset történt 2024. február 16-án 12 óra 40 perc körül az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, Öttevény térségében, a 137-es kilométerszelvényben.

A rendőrök a szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani.

A közlekedők a 129-es kilométerszelvénynél, Győr után tudják elhagyni az autópályát, és jelenleg Mosonmagyaróvár térségében a 160-as kilométerszelvénynél tudnak visszatérni az útszakaszra.

Rovatok