Index Vakbarát Hírportál

Meghalt egy 22 éves fiú az Árpád fürdő medencéjében

2024. február 23., péntek 17:36

A békéscsabai Árpád fürdő egyik medencéjében halt meg egy 22 éves fiú csütörtökön. A rendőrség szerint idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja sem vetődött fel.

A békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdő egyik medencéjében halt meg egy 22 éves fiú csütörtök délután. A mentők megpróbálták újraéleszteni a fiatalt, de nem jártak sikerrel – számolt be róla a Békés vármegyei hírportál. 

A lap a rendőrséget is megkérdezte, akik megerősítették: bejelentést kaptak csütörtökön 13.30 körül, hogy az Árpád fürdőben meghalt egy férfi.

Az ügyben idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem vetődött fel. A halálesetet a Békéscsabai Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálja – tették hozzá.

Januárban két fiatal sportoló is tragikus hirtelenséggel halt meg 

Ahogy az Index beszámolt róla, január végén néhány óra különbséggel két fiatal magyar futballista is meghalt. Viniczai Viktor, az Aranyszarvas SE játékosa 28 éves korában, míg Botlik Gábor az Újhartyán VSE focistája 32 éves korában hunyt el. 

Tavaly novemberben a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium gyászolt, miután szintén tragikus hirtelenséggel elhunyt az egyik végzős tanulója. A 17 éves fiú a szalagavató ünnepségén lett rosszul. Utólag kiderült, hogy halálát szívritmuszavar okozhatta. 

Rovatok