Index Vakbarát Hírportál

Iskolai vita miatt vertek ájultra egy 14 éves lányt

2024. február 23., péntek 21:18

Fényes nappal esett neki lánya iskolatársának szerdán egy harmincéves nő Ócsán. Az elkövető fejbe rúgta és ájulásig verte a 14 éves lányt, akit végül kórházba kellett vinni. A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt állította elő a támadót.

Ócsa főutcáján támadtak rá szerda délután egy 14 éves lányra. Az áldozat már a földön feküdt, amikor a nő fejbe rúgta és a hajánál fogva cibálta. Az őrjöngő támadó olyan brutálisan megverte a lányt, hogy az elvesztette az eszméletét – számolt be az RTL Híradó. 

A csatorna úgy tudja, hogy a támadás a szerdai tanítás után történt, nem messze az iskolától. Az ügy kedden kezdődött, amikor a 14 éves lány és a támadó lánya összeveszett. Egy helyi férfi szerint a diákok egy elektromos cigaretta miatt lökdösődtek. 

Csütörtökön már az iskola előtt várta a diákot a kislány anyukája, aki számon kérte, majd ájulásig verte a 14 éves lányt. A helyszínre a mentők mellett rendőrök is érkeztek. A helyiek szerint a fiatal agyrázkódással került kórházba.

A harmincéves anyát súlyos testi sértés kísérlete miatt állította elő a rendőrség – közölte Szabóné Berki Bianka százados, a Pest megyei rendőrség szóvivője. A nőt akár 3 vagy 5 év börtönbüntetésre is ítélhetik. A brutális verekedésről felvételt is közölt a csatorna. 

Rovatok