Index Vakbarát Hírportál

„B*szok én mindenre, futár vagyok!” – állt a gyorshajtó furgonján

2024. február 27., kedd 13:20

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 70-es táblánál 107 km/h-s sebességgel mértek be egy furgont a pestszentlőrinci rendőrök február 25-én. A gyorshajtó nem árult zsákbamacskát a rendőrök szerint: „B*szok én mindenre, futár vagyok!” matrica díszítette kisteherautójának hátát.

Hogy azt mondja: tesz ő a világ összes létező fennforgására, mivel foglalkozását tekintve áruszállító – ezzel a felütéssel indítja a Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-bejegyzését, amelyben egy „B*szok én mindenre, futár vagyok!” matricával ellátott kisteherautó másfélszeres – 70-es táblánál 107 km/h mért sebesség – sebességtúllépéséről ad hírt.

A gyorshajtás a Ferihegyi gyorsforgalmi úton történt, február 25-ére virradóra, amit a pestszentlőrinci rendőrség sebességmérője rögzített.

A kisteherautóról, egyben másfélszeres sebességhatár-túllépéséről február 25-ére virradóra készült felvétel a Ferihegyi gyorsforgalmi úton, mikoron sofőrje a reptértől Vecsés irányába haladtában a 70-es táblánál taposta a kelleténél karakánabbul a gázt. Sietsége 57 500 forintos közigazgatási bírsággal ért fel, további négy büntetőpontot kapott emlékbe, amik remélhetőleg jobbítóan hatnak a járművezető közlekedési kultúrájára

– írta bejegyzésében a rendőrség.

A budapesti rendőrség szerint „nem árult zsákbamacskát” a sofőr, a furgonján egy matricával tudatta a világgal, hogy nem törődik semmivel, csak a feladatát kívánja ellátni.

Rovatok