Index Vakbarát Hírportál

„Gyere ki, b*szd meg!” – tiszaföldvári borozónál balhézott a város alpolgármestere és egy vállalkozó

2024. február 27., kedd 11:25

A tiszaföldvári Facebook-csoportokban megjelent videók alapján feszült volt a hangulat a Barcza Borozónál, ahol Kiss Ferenc vállalkozó, valamint Cseuz Zsolt alpolgármester is felbukkant.

„Mi a g*ci van, mi van, gyere ki, b*szd meg!” – hallható a felvételen, amelyen a 444 szerint a tiszaföldvári Barcza Borozónál látható Cseuz Zsolt kormánypárti alpolgármester, valamint egy vállalkozó, amint épp próbálnak visszajutni a kocsmába, amelynek a kapuját bezárták előttük.

A lap úgy tudja, az alpolgármester érkezése után nem sokkal konfliktusa támadt egy régi ellenlábasával, helybéliek szerint verekedés is volt, a helyszínen megjelentek a polgárőrök, a rendőrök és a mentők.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség megerősítette, hogy hétfőn magánvádas feljelentés történt könnyű testi sértés és garázdaság miatt.

A település önkormányzata által korábban díjazott Kiss Ferenc vállalkozó a Facebook-oldalán kért elnézést a történtekért, a 444-nek pedig elárulta, semmire sem emlékszik az esetből, a kitüntetését pedig valószínűleg visszaadja, mert szégyelli magát. Cseuz Zsolt nem erősítette meg, hogy valóban ő látható a videón.

Rovatok