Index Vakbarát Hírportál

Ceglédi Zoltán a közösségi médiában ment neki Magyar Péternek

2024. március 1., péntek 21:26

Ceglédi Zoltán politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor Magyar Péter jogászt, a lemondott Varga Judit igazságügyi miniszter volt férjét „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Mindezt arra reagálva közölte Facebook-oldalán, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.

Mint ahogy azt az Index megírta: politikai indíttatású bejegyzést tett közzé Magyar Péter, ami új megvilágításba helyezi azokat a korábbi információkat, amelyek szerint Varga Judit volt férje már pártalapításon dolgozik.

A Diákhitel Központ korábbi vezetője a közösségi oldalán kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentes új erő létrehozásáról írt.

Talpra, magyar! Itt az idő, hogy elkezdjünk dolgozni közösen a hazánkért, a gyermekeinkért, az unokáinkért és a jövőnkért. Itt az idő, hogy mindenféle ideológiától, kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentesen létrehozzunk egy új erőt, amit nem lehet megkerülni, megvásárolni, megfélemlíteni

– írta bejegyzésében a jogász.

Magyar Péter politikusi szárnypróbálgatásaira reagált Facebook-posztjában Ceglédi Zoltán politikai elemző, publicista, jogász és humorista. Ceglédi Magyar Péter egyik neki szóló hozzászólását kiemelve azt írta, hogy ő Varga Judit volt férjével ellentétben eddig „egy forintot nem kapott a NER-től”.

De ami a legfontosabb: ha egy picit is komolyan gondolnád a rendszerváltó buzgalmat, és hogy komolyan vegyenek, akkor nem nálam kommentelgetnél péntek este (btw. a volt feleséged ezt az influenszerdolgot is mennyivel jobban csinálta). Mindenesetre szokj hozzá, hogy én mindig itt leszek, te meg már fél év múlva is csak egy rettenetesen cringe emlék leszel arról, hogy az ellenzéki nyilvánosság hogy tud beleszeretni valakibe, majd ejteni. Sok sikert a választáson! Indulsz, ugye?

– fogalmazott bejegyzésében Ceglédi Zoltán.

Rovatok