Index Vakbarát Hírportál

Magyar Péter hamarosan választ ad minden kérdésre

2024. március 1., péntek 19:45

Magyar Péter péntek este közösségi oldalán közzétett bejegyzésében ígéretet tett követőinek arra vonatkozóan, hogy a március 15-i rendezvényen válaszolni fog a rengeteg kérdésre, melyet neki címeztek.

pártalapításon is elgondolkodó jogász egy korábbi bejegyzésében már előrevetítette, hogy március 15-én, az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc évfordulóján nyilvános felszólalást tervez.

„Rengeteg kérdést kapok, sokan kérik a politikai állásfoglalásomat olyan fontos politikai kérdésekről, mint az Európai Ügyészséghez történő csatlakozás, elszámoltatás, Magyarország viszonya az Unióval és a NATO-val, hazánk viszonya az orosz–ukrán háborúhoz, a világ vezető hatalmaihoz és a szomszédaihoz” – írta Magyar Péter Facebook-bejegyzésében, melyből  az is kiderült, pontosan mikor tartja majd beszédét az ünnepi rendezvényen.

Sok minden mellett ezekre a kérdésekre is igyekszem válaszolni március 15-én, 15 órakor. Az ünnepi rendezvény és egyben zászlóbontás helyszínével még a hétvégén jelentkezem. Csak együtt sikerülhet, legyünk minél többen, és mutassuk meg, hogy nem félünk, és hogy közösen képesek leszünk új hazát építeni!

– áll Magyar Péter péntek esti Facebook-posztjában.

Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje a bicskei pedofilügyben adott kegyelmi botrány óta mindkét állami tisztségéről lemondott. A jogász az utóbbi időben rendszeresen fogalmaz meg rendszerkritikus véleményt a kormány működésével kapcsolatban.

Magyar Péter legutóbb a Telexnek nyilatkozott arról, hogy Orbán Viktor feleségének nagy ráhatása van a párton belüli ügyekre.

Rovatok