Index Vakbarát Hírportál

Összeverekedtek a Keleti pályaudvarnál, videó is készült róla

2024. március 2., szombat 12:15

Erőszakos jelenetnek lehettek szemtanúi a járókelők a Keleti pályaudvarnál, ahol egy civil és egy biztonsági őr durva szóváltást követően csépelni kezdte egymást. Az esetről felvétel is készült.

Dulakodással indult, majd egymásnak esett egy férfi és egy biztonsági őr a Keleti pályaudvar parkolójánál. Az esetet a Blikk olvasóriportere vette észre, aki videót is készített a verekedésről. 

A lap által közzétett felvételből kitűnik, hogy a két férfi vélhetően a parkolás miatt kapott hajba. 

A SZEMTANÚ ARRÓL SZÁMOLT BE, HOGY A BIZTONSÁGI ŐR ÉS A CIVIL FÉRFI KÖZÖTT ELŐBB KOMOLYABB SZÓVÁLTÁS, MAJD A FESZÜLTSÉG NŐTTÉVEL VEREKEDÉS ALAKULT KI. SZÓ SZERINT CSÉPELNI KEZDTÉK EGYMÁST.  

Először a biztonsági őr találta el a videón látható erős testalkatú, fekete pólós férfit, ami azt annyira felhergelte, hogy nem volt megállás. A két férfi harcába nem avatkoztak be a mellettük álló biztonságiőr-kollégák sem. 

A civil férfi a „bunyó” után egy tűzoltókészülék-szerű palackkal tért vissza, és azzal fenyegette meg a biztonsági őrt. Az ütközet olyan komolyra fordult, hogy a civil férfi pólója szétszakadt, amit a verekedés végén le is vett magáról. Komolyabb sérülés azonban nem történt. 

Rovatok