Index Vakbarát Hírportál

Visszatér az ATV sikerműsora

2024. március 8., péntek 09:50

Több év kihagyással március 8-tól minden péntek este 20.45-től megújulva tér vissza az ATV képernyőjére A nő háromszor című talkshow. A műsorvezető a csatorna népszerű arca, Köböl Anita lesz.

A nő háromszor több évadon keresztül volt a képernyőn, most pedig friss lendülettel indul újra. A műsorvezető Köböl Anita, hozzá csatlakozik majd mindig két ismert női kérdezőtárs, akikhez az adott témához – legyen az család, szerelem, karrier, sikerek, kudarcok – passzoló vendégek érkeznek – tájékoztatta szerkesztőségünket közleményben az ATV.

„A nő háromszor egy igényes bulvár talkshow, amelyben fontos témákat dolgoznak fel. Péntek este a nézőink is igényelnek egy politikamentes, de az ATV-től megszokott magas minőséget hozó műsort” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Németh S. Szilárd elmondta azt is, hogy Köböl Anita a csatorna népszerű arca lett az elmúlt két évben, kiváló szakmai munkát végez. „Bízunk a megújult formátum töretlen sikerében” – mondta a vezérigazgató, hozzátéve: az ATV büszke kiváló női műsorvezetőire és arra is, hogy számos női műsorvezető az ATV-n ért fel szakmai pályafutása csúcsára. 

Köböl Anita 2021 tavaszán kezdett a Spirit FM-nél dolgozni és 2022 áprilisa óta vezeti az ATV Start című műsorát. Februárban Köböl Anita elnyerte a Szóvivők médiadíját.

Nagyon köszönöm az ATV vezetőinek a bizalmat. A Start volt életem legnehezebb feladata, nagyon örülök, hogy a nézők is elfogadtak. A Híradó pedig óriási megtiszteltetés, hatalmas vágyam volt mindig is. Ezek mellé pedig érkezik A nő háromszor, ami talán a legközelebb áll a szakmai múltamhoz. Van ennek a műsornak előélete a csatornán, és jó lehetőség számomra, hogy újult erővel, energiával, a saját stílusommal ruházhatom fel. Szeretném a nívóját, a nimbuszát továbbvinni, emelni

– mondta Köböl Anita.

Rovatok