Index Vakbarát Hírportál

Viharos széllel és esővel folytatódik a hét

2024. március 13., szerda 06:17

Szerdán csak rövidebb időszakokra süthet ki a nap, elszórtan eső és zápor kialakulására is van esély. Többfelé viharos széllökésekre kell készülni. A gyenge hidegfronti hatás miatt sokaknál jelentkezhet fejfájás, szédülés és vérnyomás-ingadozás is. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között várható.

Szerdán többnyire erősen borult lesz az ég. A felhőzet csak délutántól kezd el felszakadozni, így rövidebb időszakokra a nap is kisüthet. 

Esőre és záporra elszórtan lehet számítani. A szél többfelé megélénkülhet, viharos széllökésekre főként az északkeleti megyékben kell készülni, amely estére már veszíthet az erejéből.

  • A LEGMAGASABB NAPPALI HŐMÉRSÉKLET 9 ÉS 15 FOK KÖZÖTT VALÓSZÍNŰ.

HungaroMet előrejelzése szerint kritériumok szerinti veszélyes időjárási jelenségnek alacsony a valószínűsége.

Szerdán egy gyenge hidegfronti hatás miatt sokaknál jelentkezhet fejfájás, szédülés és vérnyomás-ingadozás is. A csapadékosabb tájakon élőknél a kopásos jellegű ízületi problémák és a görcsös panaszok is felerősödhetnek – derült ki az Időkép orvosmeteorológiai előrejelzéséből.

Időjárás-előrejelzésünk folyamatosan frissül, ha további részletekre kíváncsi (helyi adatok, orvosmeteorológia, közlekedésmeteorológia, pollenjelentés stb.), kattintson ide: https://index.hu/idojaras

Rovatok