Index Vakbarát Hírportál

Korlátozza a vasúti forgalmat a Déli pályaudvar és Kelenföld között a MÁV

2024. március 14., csütörtök 20:15

Karbantartási munkálatokat végeznek március 16-28 között a Nagyszőlős utca feletti vasúti hídon, ezért korlátozzák a Déli pályaudvar és Budapest-Kelenföld között a forgalmat. Több járat végállomása módosul, a változások az éjszakai közlekedést is érintik.

Március 16-tól 28-ig karbantartási munkálatokat végeznek Budapesten a Nagyszőlős utca feletti vasúti hídon, ezért korlátozzák a Déli pályaudvar és Budapest-Kelenföld között a vasúti forgalmat – közölte csütörtökön a Mávinform a vasúttársaság honlapján.

Azt írták, a változás érinti a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa, a Székesfehérvár-Szombathely, a Székesfehérvár-Tapolca és a Budapest-Pusztaszabolcs vonal elővárosi és távolsági forgalmát is.

Március 16-tól 28-ig több járat fővárosi végállomása is módosul, Kelenföldre, vagy a Déli pályaudvar helyett a Keleti pályaudvarra kerül át. Egyes éjszakákon Ferencváros és Budapest-Kelenföld között is munkavégzés folyik, emiatt néhány vonat közlekedése módosul – olvasható a tájékoztatásban.

Rovatok