Index Vakbarát Hírportál

Közös termékkollekciót hozott létre a Nemzeti Sport és a DRK

2024. március 14., csütörtök 19:14

Szokatlan vállalkozásba fogott a Nemzeti Sport a DRK-val (Dorko), amelynek eredménye egy új termékkollekció lett. A szabadidő-ruházati kollekciót a budapesti Sunhill Bistro & Skybarban mutatták be.

Bemutatták a „Puskás” szabadidő-ruházati kollekciót, amely a a Nemzeti Sport, mint médiaorgánum és a DRK ruhagyártó céggel közös vállalkozásának eredménye. A budapesti Sunhill Bistro & Skybarban megtartott bemutató időpontja a Nemzeti Sport „születésnapjához”, március 15-hez kapcsolódott – írta meg a Nemzeti Sport.

Az eseményen Molnár Irina, a Nemzeti Sport ügyvezetője elárulta, hogy termékek létrehozása azt jelképezi, hogy a Nemzeti Sport, a szurkolók és a DRK együtt drukkolnak a magyar sportsikerekért. Ezen túl a fiatalokat akarták megszólítani azzal az üzenettel, hogy a sport az életünk része, a közös szurkolás pedig meghatározó élmény lehet mindenkinek. 

Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője hangsúlyozta:

a DRK számos szövetségnél, sportolónál és általában, mint utcai viselet is divatosnak bizonyult, és hasonló sikersztori az idén százhuszonegy éves Nemzeti Sport is, mely továbbra is a magyar sportrajongók első számú hírforrása és fóruma.

Édl Román, a Szingasport és a DRK ügyvezetője rámutatott, az ötlet megszületésétől, tavaly decembertől három hónap eltelte alatt valósított meg az összefogás minden elképzelést.

Mint fogalmazott: a DRK legfontosabb jelmondatát, az egy emberként előre szlogent kiválóan megtestesíti a százhuszonegy éves Nemzeti Sport, a kilencvenhét évvel ezelőtt született Puskás Ferenc és a tízéves cég.

Véleménye szerint ennek az egységnek a szurkolókkal ki kell egészülnie, mert ők azok, akik világversenyeken viselik ezeket a termékeket, és ily módon kifejezik a magyarságot a sporteseményeken. 

Rovatok