Index Vakbarát Hírportál

A kríziskommunikációs specialista elemezte Magyar Péter eddigi közéleti szerepvállalását

2024. március 19., kedd 16:27

Perlaky-Papp József kedden délelőtt egy hosszú Facebook-posztban fejtette ki véleményét Magyar Péterről, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjéről.

Perlaky-Papp József is megszólalt Magyar Péter kapcsán a közösségi médiában. A kríziskommunikációs specialista szerint Varga Judit volt férje felhasználta a kegyelmi botrányt, hogy színre léphessen, ugyanakkor szerinte Magyar Pétert „a botrány hozta, és úgy tűnik, hogy az is viszi el”.

A kríziskommunikációs specialista többek közt az alábbiakat jegyezte meg:

Magyar Péter reagált a rendőrségi dokumentum tartalamára

Mint arról korábban beszámoltunk, kedd reggel az ATV Start című műsorának vendége volt Magyar Péter. Az adásban szóba került az a rendőri jelentés is, amely szerint évekkel ezelőtt súlyosan elfajult az egyik vitája a volt feleségével, Varga Judittal, illetve a Schadl–Völner-ügyben megfogalmazott állításairól is kérdezte a műsorvezető.

A televíziós interjú után nem sokkal Magyar Péter a Facebook-oldalán közölte, hogy „a holnapot pedig reggel 10.00-kor a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen fogom [kezdeni – a szerk.], ahova elkísérnek jogi képviselőim, többek között dr. Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter”.

Azt is hozzátette: „ha az ügyészség holnap a Völner–Schadl- (és társai!) ügyben kíván meghallgatni, akkor elmondom a hatóságnak a rendelkezésemre álló összes információt, és ezt követően a nyilvánosságot is tájékoztatom a történtekről, ami után a kormány nem tehet mást, mint hogy lemond”.

Rovatok