Index Vakbarát Hírportál

Több autó összeütközött az M3-ason, már tíz kilométeres a kocsisor

2024. március 25., hétfő 08:13

Tíz kilométeres torlódás alakult ki az M3-as autópálya 38-as kilométerénél, ahol két személyautó és három kisteherautó ütközött. Az M7-es és az M5-ös autópályán is korlátozásokra kell számítani, a Budapest körüli főutakon pedig erős forgalomra és hosszabb menetidőre.

Két személyautó és három kisteherautó ütközött az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Bagnál hétfőn reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Az érintett szakaszon már 10 kilométeres torlódás alakult ki, sokan kerülnek a 3-as főúton, így Hatvannál és Aszódnál is araszolnak a járművek.

Az utinform.hu azt írja, hogy a 38-as kilométernél már minden sáv járható, de a csaknem 10 kilométeres torlódás lassan oszlik. 

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon,

Burkolatfelújítás kezdődött az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán,

Az M30-as autópályán, a 33-as kilométernél a Miskolc-észak csomópont és a 40-es kilométernél lévő Szikszó csomópont között garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között mindkét oldalt lezárták, a forgalmat a 3-as főút felé terelik. A munkavégzés várhatóan több hónapig is eltarthat.

Nem csak az autópályák forgalmasak hétfő reggel

A 4-es főúton Fegyvernek és Kenderes között három személyautó karambolozott. A 134-es kilométernél a fél útpályát lezárták.

Az 51-es főúton, Taksony térségében két kamion ütközött össze. A 24-es kilométernél egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

Erős a forgalom a Budapest környéki utakon. Torlódásra, megnövekedett menetidőre kell számítani:

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta a 3 kilométert.

Frissítés (9:29)

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tudatta, hogy megszűnt a torlódás az M3-as autópályán Bagnál, ahol korábban baleset miatt 10 kilométer hosszan várakoztak a járművek.

Rovatok