Index Vakbarát Hírportál

Hajdú Péter tiszta vizet öntött a pohárba a Varga Judit-interjút illetően

2024. március 30., szombat 12:21

Mióta Varga Judit exkluzív interjút adott szerdán a Frizbi TV-ben Hajdú Péternek, azóta azt találgatják az interneten, vajon Hajdú Péter látható-e azon a képen, amelyen a volt igazságügyi miniszter és új párja, Windisch László is látható. Hajdú Péter most válaszolt a felvetésre.

Körbejárta az internetet az a fotó, amelyen Varga Judit új párjával, Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével látható kéz a kézben. Varga Judit volt igazságügyi miniszter már nem titkolja új párkapcsolatát, a közelmúltban ugyanis több helyen is feltűntek együtt

A kép azonban már nem emiatt tartja lázban az internet népét, hanem azzal, hogy sokak szerint azon Hajdú Péter látható a nézőnek háttal, Varga Juditékkal szemközt. A kommentelők és a megosztó szerint ez azt jelentené, hogy előre egyeztettek az interjúról, még jóval a hangfelvétel nyilvánosságra hozatala előtt. A felvetés egy Kőházi Ferenc nevű megosztótól terjedt szét a közösségi médiában, így az a műsorvezetőhöz is eljutott, aki szombaton egy posztban reagált a felvetésre. 

A hír, miszerint Hajdú ül egy asztalnál a volt igazságügyi miniszterrel, azért röppenhetett fel, mert Varga Judit a Frizbi TV-ben Hajdú Péternek beszélt az őt a házasságában ért állítólagos bántalmazásról.

Hajdú Péter erre reagálva Facebookon és Instagramon is megosztott egy bejegyzést, amelyben cáfolja, hogy ő lenne a képen. Azt írta, sokan elküldték neki a fotót. 

Kőházi Ferenc azt állítja, hogy én vagyok ezen a fotón háttal. Mivel nem ismerősöm, így az ő oldalán nem tudtam hozzászólni, ezért itt szeretném jelezni, hogy nem én vagyok. Soha nem találkoztam az interjú előtt Varga Judittal, és nem is így nézek ki hátulról

– szögezte le a műsorvezető, hozzátéve, hogy úgy látja, Kőházi Ferenc nagy rajongója Magyar Péternek, Varga Judit volt férjének. 

Ez történt eddig a Varga–Magyar exházaspár közéleti, magánéleti nyilvános vitájában

Mint arról korábban az Index is beszámolt, Magyar Pétert kedd reggel hallgatta meg újra a Fővárosi Nyomozó Ügyészség, miután a múlt szerdai meghallgatását követően többek között azt állította, hogy Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták, átírták, megmásították a Schadl–Völner-ügy ügyészségi iratait. Ennek bizonyítására ígért egy hangfelvételt, amelyet kedden reggel 9 órakor hozott nyilvánosságra a közösségi oldalán.

Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter a közzétett hangfelvételre is reagált kedden délelőtt a közösségi oldalán, hosszú posztban ecsetelte, hogyan „bántalmazta és zsarolta” őt Magyar Péter.

A volt férje – aki az akkor még közös otthonukban 2023 januárjában készült hangfelvételt a YouTube-csatornáján és a Facebook-oldalán is közzétette – nem hagyta válasz nélkül volt felesége állításait. Megosztott egy bejegyzést, amelyben tagadja, hogy bántalmazta volna Varga Juditot, és azt üzente a volt igazságügyi miniszternek, hogy ne féljen, mert az igazság felszabadít.

Varga Judit kedden este újabb posztban mesélt a Magyar Péterrel kötött házasságáról. A közélettől visszavonult politikus szerint Magyar Péternek lelke és szíve sincs, súlyos narcisztikus személyiségzavarban szenved.

A volt miniszter a Frizbi TV-ben Hajdú Péternek beszélt a házassága során elszenvedett traumáiról.

Rovatok