Index Vakbarát Hírportál

Baleset miatt lezárták az M1-es autópálya egy szakaszát Budapest felé

2024. április 2., kedd 08:13

Baleset miatt lezárták az M1-es autópálya Budapest felé vezető sávját Mosonmagyaróvárnál, több kilométeres a torlódás – közölte kedd reggel az Útinform.

Azt írták, az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mosonmagyaróvár térségében egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A sztrádát a 158-as kilométernél zárták le, a forgalmat a Lajta pihenőn keresztül terelik.

Az Útinform szerint az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Herceghalom térségében is baleset történt, a 29-es kilométernél forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az M31-es autópálya M0-s autóút felé vezető oldalán, Nagytarcsa térségében karbantartási munkákat végeznek. Az 1-es és a 3-as kilométer között csak egy sávon halad a forgalom.

Továbbá egy műszaki hibás személygépkocsi áll az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé, Ecser térségében, a 45-ös kilométernél, a belső sávon. A helyszín mögött az amúgy is erős forgalom miatt több kilométer hosszan lassulva halad a forgalom. 

A 6-os főúton is baleset történt: egy kamion és egy személyautó ütközött össze Szigetváron. A 230-as kilométernél félpályás lezárás mellett halad a forgalom.

Rovatok