Index Vakbarát Hírportál

Új kommunikációs igazgatója lesz a Fidesz–KDNP-nek

2024. április 3., szerda 13:21

Hollik István helyett Menczer Tamás külügyi államtitkár lesz a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy ki veszi át Menczertől az államtitkári feladatokat.

Menczer Tamás váltja Hollik Istvánt a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatói posztján – derült ki Hollik István hivatalos Facebook-oldaláról, aki hozzátette, hogy a lényeg nem változik, számukra továbbra is Magyarország az első. 

Bejegyzése alatt hozzászólásban a politikus hozzátette, hogy továbbra is aktívan fog dolgozni képviselőként.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a hírt szintén a közösségi oldalán erősítette meg.

Nagy megtiszteltetés, hogy Miniszterelnök úr felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz–KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok 

– fogalmazott Menczer Tamás.

Hozzátette, hogy az államtitkári munkát befejezi, ugyanakkor a Buda környéki Pest 2-es választókörzetéért a jövőben is „mindent meg fog tenni”.

„A régi baloldal (Gyurcsány úr és a többiek) és az új baloldal (árulók, politikai kalandorok) a jövőben is számíthatnak rám. A harcot emelt fővel és egyenes háttal meg fogjuk vívni, és a közösségünk erejének köszönhetően meg is fogjuk nyerni” – zárta bejegyzését Menczer Tamás.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy ki veszi át Menczertől az államtitkári feladatokat.

Rovatok