Index Vakbarát Hírportál

Késnek a vonatok és járatok maradnak ki a miskolci fővonalon

2024. április 7., vasárnap 16:38

Felsővezeték-hiba miatt letört két vonat áramszedője Rákos és Pécel között, ezen a szakaszon csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért késésekre kell számítani a miskolci fővonalon vasárnap délután – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t.

Rákos és Pécel között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, mert felsővezetékhiba miatt letört két vonat áramszedője. A miskolci fővonalon vasárnap a délutáni órákban 30–60 perccel hosszabb menetidőre, járatkimaradásokra kell számítani. További forgalmi változások is érvényben vannak.

Aaz IR85-ös Mátra és az IR87-es Agria InterRégió vonatok a Keleti pályaudvar és Gödöllő között S80-as vonatként közlekednek.

Az Egerből 11:08-kor a Keleti pályaudvarra indult IR87-es Agria InterRégió (IR 545) vonat áramszedője megsérült, ezért csak Akadémia újtelepig közlekedett, utasai a következő S80-as vonattal (3035) utazhatnak tovább.

A Gödöllőről 13:16-kor a Keleti pályaudvarra indult S80-as vonat (3175) áramszedője is megsérült, ezért csak Rákoscsaba-Újtelepig közlekedett.

Rovatok