Index Vakbarát Hírportál

Menczer Tamás: A Fidesz Európa legsikeresebb pártja

2024. április 8., hétfő 12:42

A kormány és a Fidesz–KDNP naponta támadások kereszttüzében áll – mondta Menczer Tamás, a pártszövetség kommunikációs igazgatója. Facebook-oldalára vasárnap feltöltött videójában azt javasolta a kormánypártok támogatóinak, ne védekező testtartást vegyenek fel, hiszen minden okuk megvan arra, hogy egyenes derékkal, fölemelt fejjel és kihúzott mellkassal álljanak.

A politikus a támadásokkal kapcsolatban azt mondta, a kegyelmi ügy is az volt, és „ez a cirkusz is az, most ez a derék ember mindennap mindent elmond rólunk”.

Az a párt, a Fidesz és az a kormány, amelyet a Fidesz és a KDNP támogat, Európa legsikeresebb pártja és valószínűleg az egész világ legsikeresebb pártja. Egymás után négy választást nyertünk kétharmaddal, ami páratlan Európában és világszinten is

– fogalmazott Menczer Tamás. Olyan politikai erők akarják most oktatni őket – tette hozzá –, „amelyek egy-két százalékon állnak, vagy amelyek még soha nem voltak választáson”, illetve olyanok, amelyeket „minden alkalommal tönkrevertek”.

Ők akarják megmondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnia a legsikeresebb pártnak? 

– tette fel a kérdést. Mi nem lottón nyertük ezt a támogatást – jegyezte meg.

Béke, biztonság, munkahelyek, családok támogatása, fiatalok adómentessége, idősek megbecsülése, alacsony adók. Lehetne még hosszan sorolni, de ezek a legfontosabbak, ezeket a válaszokat adta a kormány, és ennek köszönhető, hogy a magyarok egymás után több választáson is óriási többséggel támogatták a kormányt és a kormánypártokat

– fogalmazott. „Az eredmények bennünket igazolnak a nap végén, a számok makacs dolgok, […] nem hagyjuk, hogy mindenfajta izgalmas ember veszélybe sodorja azt, amit közösen elértünk” – fűzte hozzá.

Rovatok