Index Vakbarát Hírportál

Orbán Viktor: Azt sem tudom, mi az a zárolt képernyő

2024. április 9., kedd 08:15

Orbán Viktor TikTok-oldalán jelentkezett be a „Mutasd a háttérképed!″ kihívással. A videóban több kormánypárti politikus is feloldotta a telefonja zárolt képernyőjét, azonban a miniszterelnök kérését nem mindenki teljesítette. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azt is elmondta, hogy telefonja háttérképét miért „tartaná meg inkább magának″.

A miniszterelnök telefonja háttérképéről osztott meg részleteket a TikTok-csatornáján. Orbán Viktor „Mutasd a háttérképed!” kihívásában több kormánypárti politikus is feloldotta a mobilkészüléke zárolt képernyőjét.

Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti listavezetője nagy örömmel mutatta meg a háttérképét, amelyen legkisebb fia fotója látható. Kubatov Gábornak, a Ferencvárosi Torna Club elnökének, a Fidesz pártigazgatójának képernyőjén egy magyar zászló volt.

A fideszes politikusok közül nem mindenki teljesítette a miniszterelnök kérését. Szijjártó Péter például „inkább megtartotta magának” a telefonja háttérképét, mivel a fotón a felesége látható bikiniben. Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt szintén nem szerette volna a lányát nyilvánosan megmutatni.

A videó végén a miniszterelnök is elővette a telefonját:

Zárolt képernyőt? Az milyen? Nekem nincs zárolt képernyőm. Azt sem tudom, mi az a zárolt képernyő

– fejtette ki a videóban Orbán Viktor.

Mint írtuk, a kormányfő rendszeresen oszt meg tartalmakat a TikTok-csatornáján. Orbán Viktor nemrég azt is elárulta, hogy Desh, Azahriah és Young Fly közös EP-jének felkapott dalát, a Rampapamot hallgatta és nézte újra.

Rovatok