Index Vakbarát Hírportál

Újabb illegális gumilerakatot talált a Momentum

2024. április 10., szerda 07:06

Tompos Márton, a Momentum alelnöke a Facebook-oldalán tett közzé egy videót arról, hogy újabb illegális gumilerakatot talált, ezúttal Pécsett.

Lenti, Devecser, Nagykölked és Sorkifalud után Pécsett is egy újabb illegális gumilerakat került a térképre – írja az MTI a Momentum Mozgalom közleménye alapján.

Ez az ötödik lerakat már a térképen. Pécsett van a Data-Tyre Kft.-nek – akiknek Nagykölkeden is raktak le gumikat – a telephelye, és itt már az út mellé pakolják a gumikat, hiszen jól láthatóan a kutya sem foglalkozik azzal, hogy valaki ide szemetel

 mondja videójában Tompos Márton, és hozzáteszi, hogy előtte már Keresztes László Lóránt és a Momentum is foglalkozott az üggyel, valamint feljelentés is született.

A videóban megszólalt Sajgó György, a Momentum helyi politikusa is, aki elmondta, hogy itt már akkora gumihalom van, hogy szinte az úton sem lehet elférni.

„Az előző négy lerakat között Rogán Antal államtitkárának a bátyja volt a kapocs a Fideszhez, itt úgy néz ki, hogy Leisztinger Tamás érdekeltsége ez a lerakat. Úgyhogy mindenképpen nyomozunk tovább” – hangsúlyozta Tompos Márton.

Rovatok