Index Vakbarát Hírportál

Holttestet találtak a Hernád folyó közelében

2024. április 12., péntek 13:35

Egy ismeretlen férfi holttestét találták meg a Hernád folyó Bőcs melletti szakaszán március 8-án. A Miskolci Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri az azonosításhoz.

A Miskolci Rendőrkapitányság egy ismeretlen személyazonosságú férfi halála miatt indított nyomozást. A hatóságokhoz március 8-án érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi holttestét találták meg a Hernád folyó Bőcs melletti szakaszán március 8-án – írja a police.hu.

Az elhunytnál nem voltak azonosítására alkalmas iratok, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri az azonosításhoz.

A férfi középkorú – feltehetően 40 év körüli –, 175 centiméter magas, közepes testalkatú, világos bőrű, fekete középhosszú egyenes hajú. A holttest ruházatáról és további ismertetőjeleiről a rendőrség további információkat is megosztott a honlapján.

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az elhunyt kilétével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Rovatok