Index Vakbarát Hírportál

Kocsis Máté kiakadt Karácsony Gergely bulizós szelfijén

2024. április 14., vasárnap 16:41

Rengetegen érkeztek szombat este az MVM Dome-ban megrendezett Beton.Hofi-koncertre. Az eseményről Karácsony Gergely főpolgármester is megosztott egy szelfit, amit a Fidesz frakcióvezetője nem hagyott szó nélkül. Kocsis Máté arról írt a közösségi oldalán, hogy a budapesti városvezető „boldogan bulizgatott″ abban az épületben, amit 5 évvel ezelőtt még ellenzett.

Ahogy az Index beszámolt róla, szombat este Magyarország–Magyarország 0:0 (A meccs előre el van döntve) címmel adott koncertet az MVM Dome-ban Beton.Hofi. Az eseményen ott volt Karácsony Gergely főpolgármester is, aki a stadion előtt állva egy szelfit is lőtt, amit megosztott a közösségi oldalán. 

A városvezető fotójára Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán reagált. A Facebook-bejegyzésében azt írta, hogy Karácsony Gergely „boldogan bulizgatott” abban az épületben, amit 5 évvel ezelőtt még ellenzett.

A kormánypárti politikus szerint Karácsony Gergely a 2019-es kampányát „végigfutkározta azzal, hogy majd ha ő nyer, akkor megakadályozza az építkezést, mert hát, ugye, a stadionstop az nagyon fontos dolog”.

Hozzátette, hogy hiába hangsúlyozták, hogy a létesítmény számtalan nagyszerű programnak ad majd otthont, hiszen „a dollármédiával felsorakozva nem értettek a szóból, keltették a rossz hangulatot és a gyűlöletet minduntalan”.

Karácsony megválasztását követően a főváros számos adminisztratív akadályt gördített a beruházás elé, melyek ellenére, ha késve is, de elkészült az Eb-re. Azóta csend van. Most meg már Karácsony is boldog használója, aminek ugyan örülünk, de azt azért szögezzük le: ha rajta múlt volna, akkor ez az épület nincs. Az a buli sincs, számtalan koncert- és sportélmény sincs Európa legnagyobb csarnokában. Nem felejtünk, főpolgármester úr!

– fejtette ki Facebook-bejegyzésében Kocsis Máté. 

Mint írtuk, nem Karácsony Gergely az egyetlen a főváros vezetésére pályázók közül, aki kíváncsi Beton.Hofi művészetére. Vitézy Dávid szintén a fiatal előadó koncertjéről jelentkezett be szombat este a közösségi felületein.

A politikus sztorivideójából és a fotójából csupán annyit lehet megállapítani, hogy a küzdőtéren tombolta végig az estét, kollégáinknak azonban a helyszínen azt is elárulta, hogy nem ez az első Beton.Hofi-koncertje, és már kedvenc dala is van az előadó új lemezéről. Az LMP főpolgármester-jelöltjének megjelenését eddig még nem kommentálta egyetlen politikus sem. 

Rovatok