Index Vakbarát Hírportál

Magyar Péter elárulta, ki áll mögötte valójában

2024. április 14., vasárnap 07:21

A TISZA Párt alelnöke válaszolt Toroczkai László feltevéseire, mely szerint vagy a Fidesz, vagy Csányi Sándor, vagy amerikai háttérhatalom áll a politikus mögött. Elárulta, valójában kik állnak a Talpra Magyarok Közössége és a pártja mögött.

Toroczkai László tegnapi YouTube-videójában valótlanságoktól hemzsegő mesedélutánt tartott arról, hogy kik állnak mögöttem – Magyar Péter reagált Toroczkai László Megmutatjuk, hogy kik állnak valójában Magyar Péter mögött című videójára szombaton.

A TISZA Párt alelnöke szerint „a Fidesz jobboldali szatelitpártjának, a Mi Hazánk elnökének hazugságoktól hemzsegő konteóját még egy alusisakos Pataky Attila is megirigyelné”. 

Ez volt az előzmény 

A Mi Hazánk elnöke három lehetőséget látott, hogy ki áll Magyar Péter mögött:

Magyar szerint azok után, hogy a Fidesz milliárdokat költ a lejáratására – a gyermekeit, családját, barátait sem kímélve –, senki sem gondolhatja, hogy a párt áll mögötte. Csányi Sándorral üzleti vacsorák alkalmával „talán háromszor” találkozott, „5-10 mondatnál” nem beszéltek többet. A Mi Hazánk elnöke a harmadik lehetőséget tartja a legvalószínűbbnek: ami szerint Magyar Péter „az amerikai háttérhatalom és oltáslobbi embere”. 

Magyar Péter cáfolt 

„Nos, tisztázzuk, soha nem találkoztam semmilyen amerikai tisztviselővel, vagy az USA-hoz köthető semmilyen üzletemberrel. Semmilyen támogatást nem fogadtam/fogadtunk, és nem is fogunk elfogadni az Egyesült Államokhoz köthető forrásokból” – fogalmazott válaszában Magyar Péter.

Hozzátette, hogy a gyógyszerlobbi és oltásellenes konteó kapcsán nincs mondanivalója, az ezekkel kapcsolatban emlegetett személyeket nem ismeri.

Nos, el kell, hogy keserítsem, Magyar Péter, valamint a Talpra Magyarok! Közössége és a TISZA Párt mögött nem a fentiek állnak, hanem napról napra egyre több magyar honfitársunk, önkéntesek, segítők, aktivisták, szimpatizánsok tízezrei

– magyarázta a Diákhitel Központ egykori vezetője.

„Toroczkai elnök úr helyében hazug konteók helyett inkább arról tájékoztatnám a Mi Hazánk szimpatizánsait, hogy még mindig heti szinten egyeztetnek-e a Fidesszel, még mindig Dúró Dóra tartja-e a kapcsolatot Kocsis Mátéval, és előfordulhat-e, hogy egyes képviselőik rajta vannak a Fidesz fizetési listáján. És akkor az orosz befolyásról ne is beszéljünk…”– zárta ajánlásával bejegyzését Magyar.

Rovatok