Index Vakbarát Hírportál

Felhívást tett közzé a rendőrség, autót lehet nyerni

2024. április 21., vasárnap 13:42

Április végétől ismét megrendezik a „Közlekedik a család” című vetélkedősorozatot, és a közlekedésbiztonsági feladatokban legügyesebb család idén is egy új autót nyerhet. A verseny szervezői az iskolák részére pályázatot hirdetnek meg.

Idén is megrendezik a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedősorozatot a rendőrség baleset-megelőzési szervezete és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében. A verseny fő támogatói az Autós Nagykoalíció és a Skoda Magyarország. Az elmúlt évben a területi versenyeken több száz család vett részt.

A rendőrség közleménye szerint a visszajelzések, a területi versenyeken szerzett tapasztalatok arra ösztönözték a szervezőket, hogy idén április 27. és június 8. között húsz helyszínen (főváros és vármegyeszékhelyek) megrendezzék a vetélkedősorozat területi versenyeit.

A versenyekre bármely, magyarországi lakóhellyel rendelkező család nevezhet, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá amennyiben hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

A verseny fődíja egy Skoda Scala személygépkocsi. Továbbá a verseny szervezői az iskolák részére pályázatot hirdetnek meg. Azok az iskolák, amelyek a vetélkedősorozaton a legtöbb családdal vesznek részt, díjat nyerhetnek. 

  1. helyezett iskola 500 ezer forint értékű tan- és sportszert,
  2. helyezett iskola 300 ezer forint értékű tan- és sportszert,
  3. helyezett iskola 100 ezer forint értékű tan- és sportszert kap az igények figyelembevételével.

A versenyről ezen az oldalon lehet bővebb információkat találni.

Rovatok