Index Vakbarát Hírportál

Tragédia Csepelen: egy 27 éves nő zuhant ki egy panelház nyolcadik emeletéről

2024. április 22., hétfő 13:50

Kizuhant egy 27 éves nő Csepelen az egyik panelházból. A mentők és a rendőrök a helyszínre vonultak, azonban információk szerint a nő életét nem lehetett megmenteni.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, pénteken kizuhant egy hároméves kisgyermek egy panelház ötödik emeleti ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában. A kisfiú a ház alatti bokrokon landolt, ami felfogta a zuhanást. Súlyos állapotban vitték kórházba, a történtek okát vizsgálják, a rendőrség azt közölte, hogy kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. A legfrissebb információk szerint a kisfiú túl van az életveszélyen.

Hétfő délelőtt ismét tragikus események zajlottak Csepelen, az egyik panelház nyolcadik emeletéről kizuhant egy fiatal nő. A mentők és a rendőrök 11 óra után nem sokkal még dolgoztak a helyszínen, azonban a Blikk információi szerint a nő életét nem lehetett megmenteni.

A két esetet összeköti, hogy a nő ugyanabból a társasházból zuhant ki, mint pénteken a kisgyermek, annyi különbséggel, hogy míg a gyermek az ötödik, addig a mostani áldozat a nyolcadik emeletről.

A Csepel Info Facebook-csatorna a fórumozókra hivatkozva azt írja, hogy a nőt hosszasan próbálták újraéleszteni, de miután a betonjárdára esett, nem élte túl a zuhanást. Egy másik bejegyzés szerint a nő albérlő volt a lakásban.

Rovatok