Index Vakbarát Hírportál

Ököllel ütötte, rúgta egymást több nő egy vidéki bolt előtt

2024. április 22., hétfő 08:10

Összeverekedett több nő egy nyergesújfalui bolt előtt tavaly júniusban. Az elkövetők ököllel ütötték, rúgták egymást. Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot. A jelenetet egy térfigyelő kamera is rögzítette.

A vádirat szerint tavaly júniusban két nő egy nyergesújfalui bolt előtt egy korábbi nézeteltérés miatt vitatkozni kezdett. Miután lökdösni kezdték egymást, a boltból kijött egy harmadik nő, és kettejük közé állt – írja a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség.

A közlemény szerint az először lökdösődő nő a harmadik nő válla felett átnyúlva ököllel megütötte a másik nőt, majd két kézzel szemből meglökte. Ezután a két nő kölcsönösen lökdöste, ütötte egymást. A két fél verekedését látva egy negyedik nő is megpróbálta őket szétválasztani.

A dulakodás közben a nő kétszer megrúgta ellenfelét, aki viszont a haját megragadta, akit tarkójánál fogva leszorított, és ököllel többször megütött az arcán. A két nő végül kölcsönösen lefogta egymást, majd kis idő elteltével elengedték a másikat, mire egyikük még egy utolsó alkalommal a másik felé ütött.

A két nő ezután rövid ideig a bolt előtt beszélgetett, majd az egyikük bement az üzletbe. Később hirtelen kirohant az épületből, és dühösen belerúgott a másik nő táskájába, majd visszasietett az üzletbe. Az először meglökött nőnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, emiatt nem kérte a másik megbüntetését – tették hozzá a közleményben.

Az Esztergomi Járási Ügyészség az utcán verekedő nőkkel szemben garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot, emellett indítványozták a pénzbüntetés kiszabását.

Rovatok