Index Vakbarát Hírportál

Meggyilkoltak egy nőt Szentesen

2024. április 25., csütörtök 19:06

Holtan találtak egy nőt csütörtökön délután Szentesen, a rendőrség vizsgálja a történteket. Sajtóinformációk szerint a 40 év körüli nő bírósági végrehajtóként dolgozott, és a háza előtt szúrták le.

Bejelentés érkezett csütörtökön délután a rendőrséghez, miszerint egy női holttestet találtak az egyik szentesi utcán – közölte Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

Az eset körülményeit vizsgálják, a helyszínelés jelenleg is tart. Sajtóinformációk szerint a 40 év körüli nőt leszúrták a József Attila utcában található háza előtt. A környéket ellepték és lezárták a rendőrök. A tettes megtalálására keresőkutyákat is bevetettek. 

Tények úgy tudja, hogy az áldozat bírósági végrehajtóként dolgozott (Frissítés: egy bírósági forrásunk utóbb azt közölte, hogy ez nem igaz). A nő holttestét egy ötemeletes háznál, a garázsok előtt találták meg. 

Ahogy az Index beszámolt róla, április 20-án, szombaton a fővárosi Soroksári úton, a HÉV-sínek mellett találtak egy ismeretlen személyazonosságú holttestet. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai szemlét tartottak, de idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A halálesetet hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Rovatok