Index Vakbarát Hírportál

Kubatov Gábor: Sose verhetnek meg minket lábon

2024. április 25., csütörtök 17:58

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója az Alapjogokért Központ által szervezett CPAC Hungary konferencián tartott beszédében a bevándorlásról és a választási győzelem receptjéről is beszélt.

A politikus azzal kezdte beszédét, hogy: „Kubatov Gábor vagyok, háromgyermekes családapa, két gyönyörű unoka büszke nagypapája, egy tipikus külvárosi srác, egy megátalkodott konzervatív. Magyar vagyok. Egy ezeréves keresztény ország fia, a szabadság szerelmese, úgy vagyok az, ahogy minden magyar honfitársam.”

A Fidesz pártigazgatója ezután arra emlékeztetett, hogy a történelmünkben éltünk már „a török-oszmán birodalom elnyomása alatt 150 évig. Szenvedtünk, kitartottunk, győztünk. Ült a nyakunkon az osztrák császár, de a végén visszanyertük a teljes függetlenségünket. A szovjetek több mint negyven évig vették el szabad döntéseink jogát, ránk erőltették a kommunista diktatúrát. Bár a jogutódjaik, politikai örököseik ott ülnek a parlamentben, de a liberálisokkal az oldalukon a negyedik kétharmados vereségüket kell elszenvedniük. Ez az ő demokratikus büntetésük”.

Kubatov Gábor szerint nem volt ez mindig így, „a rendszerváltást követően nem sokkal elvették tőlünk a szabad megszólalás jogát, természetszerűleg a teljes médiahegemónia a baloldal kiváltsága volt, ez sorozatban megnyerette velük a választást. Ugyanaz a rendszer, ugyanaz a recept, mint a világon mindenhol, de mi kiszabadultunk ebből a fogságból is”.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta, hogy magyarként a legelején észleljük a rabsághoz vezető gyanús jeleket, és automatikusan ellenállunk, akár néhány évig, évtizedig vagy évszázadig is. Úgy vélekedett, hogy a brüsszeli elit Soros György parancsára navigálja az Európai Uniót rabságba, évente nagyjából egymillió migránst fogad be a kontinens muszlim országokból, párhuzamos társadalmak alakulnak ki, emellett Kubatov Gábor felsorolta az elmúlt évek európai terrortámadásait.

„Sose verhetnek meg minket lábon”

Kubatov Gábor leszögezte, annyit kérünk mindenkitől, hogy mi dönthessük el, kivel élünk együtt. Emlékeztetett, hogy Magyarország kerítést húzott fel a déli határára, erről sok millió magyar mondta el a véleményét népszavazáson, Európában egyedüliként.

Nem akarunk félni a saját hazánkban, szeretnénk megőrizni a hazánkat olyannak, amilyennek az őseinktől kaptuk

– húzta alá a Fidesz pártigazgatója, hozzátéve, hogy a recept évek óta rendelkezésre áll, választásokat kell nyerni, majd három pontot sorolt fel:

A 2024-es CPAC Hungary egyik nyitóbeszédét Orbán Viktor miniszterelnök tartotta, erről itt számoltunk be. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szintén felszólalt, valamint panelbeszélgetések is voltak.

Rovatok