Index Vakbarát Hírportál

Letenye felé lezárták az M7-es autópályát Balatonvilágos térségében

2024. április 26., péntek 08:56

Baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalát Balatonvilágosnál, a forgalmat pedig a 71-es főútra terelik a 88-as kilométernél. Az M0-son és az M3-ason két helyen, az M6-oson pedig egy helyen van forgalomkorlátozás, többnyire építési és felújítási munkálatok miatt.

Lezárták az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalát Balatonvilágos térségében, ahol egy teherautó és egy személyautó összeütközött – közölte péntek reggel az Útinform.

Azt írták, hogy a 88-as kilométernél történt baleset miatt a forgalmat a 71-es főútra terelik.

Az M0-s autóút M1-es felé vezető oldalán baleset történt. A 9-es kilométernél a külső sávot lezárták.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 6-os főúti csomópontnál rézsűjavítás miatt csak két sáv járható. A 12-es kilométernél, a munkavégzés mögött torlódásra kell számítani!

Új terelést építettek ki az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 155-ös és a 157-es kilométer között, ahol a külső és a leállósávot lezárták. A munka kapcsán lezárták a 156-os kilométernél lévő Hejőpapi/Mezőcsát csomópontot is. Kerülni az autópályán továbbhaladva, a 164-es kilométernél lévő Hejőkürt/Tiszaújváros csomóponton keresztül lehet.

Szintén az M3-as autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 124-es és a 120-as kilométer között lerövidült a terelés, a 128-as kilométernél lévő Mezőkövesd/Borsodivánka csomópontot megnyitották, de a 122-es kilométernél lévő Mezőszemere pihenő még zárva van.

Az M6-os autópályán, a Pécs felé vezető oldalon, a 165-ös és a 172-es kilométer közötti alagútláncban karbantartási munkát végeznek, emiatt lezárták. A forgalmat a Budapest felé vezető oldalra terelték át, irányonként egy-egy sáv járható.

Az M6-os autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 28-as kilométernél lévő Százhalombatta-dél csomópontot felújítási munka miatt lezárták. Kerülni a Ráckeresztúr/Ercsi/Martonvásár csomópont és a Százhalombatta-észak csomópont között a 6-os főút felé lehet. A felújítási munka miatt a csomópontban nem lehet a 6-os főútról Pécs felé felhajtani az autópályára.

Rovatok