Index Vakbarát Hírportál

Újabb részletek derültek ki a komlói motoros tragédiáról

2024. április 30., kedd 07:06

Súlyos baleset történt szombaton Magyaregregy közelében, ahol egy motorosfelvonulásra igyekvő pár életét vesztette. A lány holtteste egy autó alá szorult, a járművet a tűzoltók daruval emelték fel.

Mint megírtuk, szombaton személyautónak ütközve életét vesztette egy motorosfelvonulásra tartó férfi és nő Magyaregregy közelében. A baleset következtében a motor az autó alá szorult, és mindketten lerepültek a járműről, majd egy autó elé zuhantak.

A karambol egy elvétett előzés miatt történhetett. A motor első kereke is kiszakadt, alkatrészei pedig egy másik járműnek csapódtak. A Bors úgy tudja, mindketten a motorok szerelmesei voltak már gyermekkoruk óta.

Daruval emelték fel az autót

A lap értesülése szerint perceken belül megérkezett a helyszínre egy mentőhelikopter, valamint a tűzoltók is kivonultak. A műszaki mentési munkálatokat teljes útlezárás mellett hajtották végre. Mint írták, a motor hátulján utazó nőt a mentősök nem tudták kiszedni, így a tűzoltók egy daruval emelték fel az autót, hogy kiemeljék a holttestet.

A balesetben további két gépkocsi is érintett volt. Az egyik autóban egy édesanya és gyermeke is megsérült, őket kórházba vitték.

Rovatok