Index Vakbarát Hírportál

Két gyermek életveszélyesen megsérült egy közlekedési balesetben Ceglédnél

2024. május 5., vasárnap 18:32

Vasárnap délután két autó ütközött össze a 4-es és a 401-es út kereszteződésében. A balesetben két gyermek életveszélyesen megsérült, mindkettejüket és egyikük súlyosan megsérült édesapját is mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Az Országos Mentőszolgálat közölte, hogy vasárnap két gyermek életveszélyesen megsérült egy közlekedési balesetben Ceglédnél – adta hírül az MTI.

A katasztrófavédelem honlapja szerint két autó ütközött össze a 4-es és a 401-es út kereszteződésében.

Mindkét gyermeket és egyikük súlyosan megsérült édesapját mentőhelikopterrel vitték kórházba. A balesetben egy felnőtt könnyebben sérült.

Nem ez volt az egyetlen baleset vasárnap

Az Útinform szerint a 4-es főúton, Abony térségében több jármű ütközött össze. A 80-as kilométernél, a 401-es főút kereszteződésénél a főutat teljes szélességében lezárták. A 8-as kilométernél Devecser térségében másik két személygépkocsi ütközött össze.

Árokba hajtott egy motorkerékpáros az M0-s autóút 70-es kilométerszelvényénél, a XV. kerületi szakaszon, az M5-ös autópálya felé vezető irányban. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, kiemelték a motorost az árokból. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesethez a társhatóságok is megérkeztek.

Összeütközött további két gépkocsi a X. kerületi Dreher Antal úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók a mentők értesítését kérték a balesethez. 

Rovatok