Index Vakbarát Hírportál

Nagy Feró: Most már lehetek lány is, ez marha jó, lehetne Franciskának hívni

2024. május 11., szombat 14:36

Nagy Feró egy interjúban elárulta, hogy a főpolgármester-választáson Szentkirályi Alexandrára szavazna. Magyar Péterről úgy vélekedett a Kossuth-díjas zenész, hogy a jobboldalnak nem tud ártani.

„Úgy gondolom, hogy eleve egy elhibázott dolog, amit csinál. Nekünk, úgynevezett jobboldaliaknak nem nagyon árt, nem tud ártani. Úgy érzem, hogy ő a baloldalról szedte össze a csalódott embereket” – fogalmazott Magyar Péterrel kapcsolatban Nagy Feró a hirado.hu-nak.

A zenész a főpolgármester-választásról elmondta, Karácsony Gergely nem csinált olyat, amire azt mondaná, hogy erre várt, ezért Szentkirályi Alexandrára szavazna.

Nagy Feró arról is beszélt, hogy nem a magyar, hanem az európai rendszerrel van baja, megjegyezte: „Most már lehetek lány is, ha akarok, ez marha jó”, sőt akár őt is lehetne Franciskának hívni, de ezzel nem tudna több kenyeret adni az unokáinak.

A Beatrice frontembere úgy látja, „nem kilépni kell az unióból, hanem elfoglalni Brüsszelt”, lázadni kell, „elmondani, hogy ne hülyüljünk már meg. A fiú, az fiú, a lány, az lány”.

Rovatok