Index Vakbarát Hírportál

Mégsem zár be a népszerű budapesti strand, csak üzemeltetőt vált

2024. június 4., kedd 13:55

A Lágymányosi-öböl mégsem marad strand nélkül, ugyanis a bezárt SHO Beach nemsokára Flava Beach néven nyit újra, immár a BDPST Grouphoz tartozó Flava étterem szárnyai alatt. Megújult külsővel, új szolgáltatásokkal és friss gasztronómiai kínálattal várják a látogatókat.

Mint írtuk, a Lágymányosi-öbölben kialakított, 2021 nyarán nyílt SHO Beach vasárnap a közösségi oldalán jelentette be, hogy a terület tulajdonosának döntése miatt véglegesen bezárják a helyet. Mint írták, a SHO BEACH üzemeltetése számára teljesen váratlan volt a döntés. 

Az Indexhez is eljuttatott közlemény szerint azonban nem zár be a hely, csak új üzemeltetővel indítja a BudaPart strandja a 2024-es szezont.

A BDPST Grouphoz köthető Flava Beach homokos partja júniusban megújuló külsővel, friss gasztronómiai kínálattal várja a régi és új vendégeit.

Az új üzemeltető tervei szerint sportolási lehetőségek, nyári hangulat, élő zene, minőségi street food kínálat és izgalmas programok várják a kikapcsolódni vágyókat. A nyáron a tervek szerint nagyszabású sportrendezvényeket rendeznek a területen, így a nagy sikerű Öbölúszást is újra megrendezik. 

Mint írták, a Flava Beach nyitási időpontja a rendkívüli árvízhelyzet miatt még nem végleges. A strandot az új szolgáltató jóvoltából a júniusi előszezonban hétköznaponként bárki térítésmentesen használhatja a tervek szerint. Közölték azt is, hogy a strandbelépők ára a nyári főszezonban jelentősen csökken a tavalyi évhez képest.

A Flava Beach Budapest egyetlen olyan homokos partja, ahol a Dunában lehet fürdeni, és ahol a vízminőséget rendszeresen ellenőrzik. A jól megközelíthető városi strand nemcsak olyan remek szórakozási lehetőségekkel, mint a labdarúgó-Európa-bajnokság vetítése, hanem friss gasztronómiai kínálattal és koktélválasztékkal várja vendégeit, melyek igazán feltöltenek a pihenés során. A konyhát a már jól ismert Flava-életérzést közvetítve álmodták meg nyári, friss ötletekkel kiegészítve

– áll a közleményben. 

Rovatok